Termeni si condiții

Primul pas – Cere o oferta de pret

Odată ce v-ați hotărât să colaborați cu noi, trebuie să trimiteți un mesaj prin intermediul site-ului sau direct la unde să specificați ce produs doriți, la ce dimensiuni, detalii legate de grafică, specificații tehnice, termene de realizare, necesitatea unui montaj sau alte observații pe care le considerați importante.
Înainte de a cere o ofertă de preț, clientul este dator să citească Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pasul doi – Primeste oferta de pret

S.C. Lemings S.R.L. vă va transmite o ofertă de preț conform solicitărilor dumneavoastră, iar dacă sunteți de acord cu aceasta, se va continua cu machetarea.

Pasul 3 – Avansul

Înainte de realizarea machetei se va plati un avans din pret, stabilit de comun acord cu clientul.

Pasul 3 – Machetarea

S.C. Lemings S.R.L. va face o machetă exactă a produsului ce urmează a fi realizat. Macheta va fi modificată în funcție de solicitările Clientului în cazul în care vor exista, iar producția produsului va începe doar după o aprobare în scris a ultimei machete transmise.

Pasul 4 – Productia

După ce s-a stabilit macheta finală, produsul va intra în lucru și va fi gata în funcție de termenul stabilit la început.

Pasul 5 – Livrarea/Montajul

Pe parcursul colaborării se va stabili cum se va face livrarea, în funcție de necesitatea clientului. Acesta poate veni direct la sediu pentru a ridica produsul, nefiind necesar un montaj, sau echipa S.C. Lemings S.R.L. se va deplasa la adresa indicata de client pentru realizarea montajului.
În cazul în care clientul nu este din Municipiul Constanța, nu se poate deplasa la sediul nostru, iar produsul nu necesita montaj, expedierea se va face prin FanCurier. Taxa de transport cade in sarcina beneficiarului.

Pasul 6 – Ultima plată

La finalul lucrărilor, se va achita ultima parte din bani.

Plata se poate face cash la sediul societatii sau prin transfer bancar.